Kotlovna regulacija AB - 2

Nadzor gorilnikov na olje in plinKliknite  na  sliko  za  ogled  večje  različice.


Kotlovna regulacija AB - 2 je namenja delovanju gorilnikov na olje ali plin na toplovodnijh kotlih, ki ji kurimo s tekočimi ali plinskimi gorivi. Nova oblika ohišja je moderna, praktična za montažo in servisiranje. Po sredini je deljeno, kar omogoča hiter dostop do vseh elementov upravljanja. Izdelano je iz samogasne plastike v različnih barvnih odtenkih.


Nosilna plošča elementov za upravljanje je iz jeklene pločevine, ki je rašno metalizirana. Vsi elementi regulacije so kapilarni, kar zagotavlja brezhibno in enostavno upravljanje. Delovno območje regulacijskega termostata je 20-85°C, le to omogoča vgradnjo tudi na nizkotemperaturne kotle.


Na nosilno ploščo je vgrajeno stikalo za vklop cirkulacijske črpalke, katero na krmili sobni termostat. Vsi elementi krmiljenja so medsebojo spojeni s silikonskimi vodniki 1,5 mm 2 so priključnih vrstnih sponk 4 mm 2 . Priporočamo, da delovno območje goilnika nastavi serviser.


AB - 3
Pri kotlovni regulaciji AB - 3 je osnovnemu modulu AB - 2 dodan časovni števec. Le-ta je namenje odčitavanju časa delovanja gorilnika. Iz podatkov v velikosti izgorevalne šobe in času obratovanja je tako možno natančno izračunati porabo goriva.
AB THERMOsolar